Project Description

We met these clients while manning the NARI Home Show booth.  They had high expectations; we talked about why they should use a NARI contractor.

These clients also had very specific needs and were detail oriented.  The current kitchen was very impractical. The work space between the island and row of base cabinets was so tight that two people could not work there together, various cabinets hit one another when opening and there was very little usable storage space.

In addition to solving these problems, a form and poured support column had to be avoided to install the range hood, floor tile needed to be saved for budget reasons and the area of construction had to be separated from the rest of the house. They also wanted a sea inspired mural as the backsplash focal point.

We solved all problems, slayed all dragons and created a beautiful and functional kitchen.